ABOUT

Velkommen inn i vårt univers!

Olivia’s Verden er et livsstilskonsept innen mote og interiør med to butikker på Østlandet – Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter. Dørene til butikken på Sandvika åpnet 1.november 2012, mens Strømmen så livets lys 30.november 2013. Jenny Ørjavik eier og driver butikkene, med over 25 års erfaring fra tekstilbransjen i Skandinavia og Europa.

«Vår visjon er å skape en god og tett dialog med kundene, og vi håper at vår ekspertise fra motebransjen vil føre til at vi henvender oss til en bred målgruppe av kvinner mellom 20-50 år. Det skal være inspirerende og noe eget å besøke Olivia’s Verden» – Jenny Ørjavik.

Med stor vekt på kvalitet og et variert sortiment ønsker Olivia’s Verden å inspirere. Det skal alltid være noe for enhver smak – alt ifra håndlagede produkter, kunst, kommersielle trendplagg, og nytenkende kreasjoner.

«Vi ønsker å presentere et helhetlig og inspirerende konsept – både gjennom butikken og på nett. Her på nettsiden, samt Facebook vil vi underholde med foto, videodagbok, eksklusive tilbud og andre anekdoter fra vår hverdag. Alt dette skal igjen forenes i våre fantastiske butikker.» – Jenny Ørjavik.

Vi ønsker med dette hjertelig velkommen inn i vår verden, og håper du vil trives her sammen med oss!