ESSENTIALLY = A BETTER DAY!

okt 31, 12 • BLOG, newsNo Comments

Imorgen er det duket for GRAND OPENING! Vi har tidligere nevnt noen elementer av åpningsfesten, men føler nå at det er på tide å snakke litt om serveringen. Vi har for lengst kastet oss på Juice-hypen som florerer om dagen, og det er derfor en ekstra stor glede for oss å kunne si at Essentially leverer Raw-Juice og andre grønne herligheter til imorgen! Nærende juice som renser og kan benyttes som fastekur er formålet. Det er et skritt i retning en bedre livsstil, i følge en rekke eksperter. Du skal imidlertid ha et sunt og balansert forhold til denne typen kurer – søk gjerne opp råd i forkant av en rensekur.

Alle produktene til Essentially er laget 100% raw. Det vil si at kun de beste råvarene blir benyttet, og at de benyttes as is for å unngå at næringsstoffene forsvinner. Ingrediensene blir med andre ord aldri kokt eller tilsatt andre stoffer enn de som allerede befinner seg i frukten eller grønnsakene.

» We make cleanse programs for several days, occasionally single health days or as a continuous supplement program along the individual diet. All delivered straight to your doorstep.» – Essentially

Vi gleder oss til å lære mer om dette, og håper det vil falle i smak hos dere også :)

Les mer om Essentials HER!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.