DECADENT hos OLIVIA’S!

okt 12, 12 • BLOG, decadent, frontpageNo Comments

Det var naturlig for designer Karina Mundt Holst å velge Istanbul som produksjonssted når hun skulle gå i gang med produksjonen av de fantastiske veskene fra Decadent. Stedet hun fant er en mindre fabrikk, kjent for å produsere internasjonale og eksklusive produkter. En annen viktig faktor var at de ansatte arbeider under gode arbeidsvilkår, samt deres ekspertise innen faget. Mange av Decadent’s vesker er håndlagede. Alle remmer og kanter blir malt og polert to ganger før en salmaker er spesifikt ansatt til å sy fast alle hanker for hånd. Veskene kommer i en rekke modeller og utallige farger!

Decadent-kvinnen er meget allsidig. Nøkkelordene som best beskriver henne er krevende, selektiv og kvalitetsbevisst. Hun ønsker å investere i tidløse produkter av høy kvalitet, og i tidløse produkter som varer gjennom flere sesonger. Hun verdsetter godt design – ofte med et hint fra tidligere epoker, og hjemmet hennes er fylt av vakre ting. Det handler ikke om logoen, men om å vite hvem og hva som ligger bak.

Kjenner du deg igjen? Vel, da er det bare å stikke innom oss på Olivia’s! Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne din drømmeveske!

pictures: via decadentcopenhagen.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.